9 (uitverkocht)

9 wind&wave iSUP

Omdat ik geen fabriek kon vinden die de nieuwe ontwerpen goed kan maken, is adamboards gestopt. Tevreden gebruikers, dankzij Adamboards heb ik verschillende delen van China gezien, het heeft veel goeds opgeleverd. Misschien krijgt het ooit nog een vervolg?  

Een wave iSUP met thruster fin set up (2 x FCS = 1 x US finbox), 2 uitneembare plaatjes onder het stavlak en een 15 cm brede Dyneema stringer over dek en bodem voor extra stijfheid. Op een (universele) mastvoet ingang kun je een windsurfzeil zetten.

adamboards9windsupaug2016a2

Het is een fijn board om met te SUPen in de golven maar ook top om op te (leren) windsurfen tot 5 Bft. Zonder voetbanden surfen is leuk omdat je je eigen stand positie kiest en het board geeft een hele goede grip. Zolang je niet springt, mis je de voetbanden niet.

adamboards9thruster2

We waren verbaasd hoe hard het board gaat en hoe hoog het aan de wind kan surfen. Tijdens een clinic van leerwindsurfen.nl bleek het board als windsurfboard qua prestaties prima te vergelijken met bv een Starboard Go en Fanatic Viper/Gecko.9windsup_muiderberg600a Echt een ideaal board naast je kleine windsurfboard om light wind freestyle trucjes te oefenen. En meedoen met een Friday Night SUP door de stadsgrachten kan natuurlijk ook prima.

adamboards9windsupaug2016details600_71k

Mail voor informatie, een testvaart, verzending of ophalen van het board. Het board is van dezelfde constructie materialen en kwaliteit als de topmerken (zelfde fabriek nl) en daarbij heeft dit board een scherpe rail en is het door de brede Dyneema stringer en de sta platen super stijf.

adamboards9paddle2

Meest recente berichten

  1. Slide1 Geef een reactie